IT Support for alle typer virksomheder

  Undgå dyr nedetid med en support-hotline til erfarne, certificerede IT-konsulenter. Uanset om det er hardware eller software der driller, så behandler vi din sag hurtigt med effektiv IT support og sørger for at i kan komme videre med jeres arbejde uden forstyrrende IT udfordringer. 

  • Fast lav pris - fra 300,- pr. session
  • Engagerede IT-konsulenter med forretningsforståelse
  • Mulighed for 24/7 support
  • Hurtig løsning af kendte problemer

  it-r – din partner inden for IT Support 

  IT Support er en nødvendighed for enhver virksomhed. Hvis der ikke er styr på virksomhedens IT, så går det ud over alle elementer af virksomheden og slutteligt virksomhedens grundlag for omsætning. Selv de små udfordringer resulterer i, at man selv løbende bruger alt for lang tid på at finde løsningen - tid som kunne være brugt på en primær funktion.

  Vi kan både fungere som jeres primære IT afdeling og stå for al IT Support og ligeledes kan vi fungere som et supplement på en eksisterende funktion i virksomheden.

  Desuden tilbyder vi support i form af Quick SupportRemote Support eller Onsite Support.

  Benytter du dig af IT Support fra it-r, så sikrer du dig på samme tid en familiær og professionel behandling. Det er desuden vores fornemmeste opgave, at sørge for at identificere gentagende hændelser og dermed diagnosticere udfordringer. Dette gør, at vi kan yde en proaktiv og forebyggende support, så samme udfordringer ikke opstår gentagende gange. Dermed supportomkostninger med tiden.

  Hvorfor vælge IT Support fra it-r?

  Ekstern IT support kan spare din virksomhed mange penge, fordi i undgår kostbar nedetid og hurtigt kan komme videre med arbejdet, hvis der opstår problemer med jeres IT. Vores dygtige og erfarne IT konsulenter sidder klar ved telefonen til, at yde en hurtig, vejledende og proaktiv IT Support og kan hurtigt løse jeres problemer på både Mac og PC.

  Vi kan tilbyde faste lave priser, der starter fra 350,- pr. support session og udarbejder gerne et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på IT Support til din virksomhed.

  98% af kunderne er yderst tilfredse med deres samarbejde med it-r, og siger bl.a., at vi er effektive, professionelle og leverer stor afkast for pengene med vores IT Support, og andre IT-løsninger. Du kan se referencer på nogle af vores kunder her. 

  Sådan kommer du videre med IT Support

  Vi vil meget gerne fortælle om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med IT Support. Ring til os på +45 7026 1617 for en uforpligtende snak om jeres muligheder. I kan også skrive til os pr. e-mail kontakt@it-r.dk.