Fleksibel IT support for alle typer virksomheder

  Undgå dyr nedetid med en support-hotline til erfarne, certificerede IT-konsulenter. Uanset om det er hardware eller software der driller, rykker vi hurtigt ud med effektiv IT support og sørger for, at I kan komme videre med jeres arbejde uden forstyrrende computerproblemer. 

  mere info

  Fast lav pris - fra 350,- / Engagerede IT-konsulenter med forretningsforståelse / Mulighed for 24/7 support / Hurtig løsning af kendte problemer

  it-r – din partner inden for it support 

  Hos it-r har vi mange års erfaring med at hjælpe både små og store virksomheder med IT support til PC, Mac, iPad og iPhone. Vi tilbyder både Quick Support, Remote Support og Onsite Support, og med base på Østerbro i København kan vi rykke hurtigt ud med IT support i hele Københavnsområdet. 

  I 2001 grundlægges it-r, med de nuværende ejere under andet navn, IT Ressource ApS. startet som enkeltmandsfirma og er i dag vokset til en veldrevet virksomhed, med en støt stigning i antal af medarbejdere og nye kunder. Vi er desuden indstillet som Gazelle-virksomhed i både 2007, 2008 og 2009 og har den højeste AAA rating man kan opnå. 

  Hvorfor vælge IT support fra it-r?

  Ekstern IT support kan spare din virksomhed mange penge, fordi I undgår kostbar nedetid og hurtigt kan komme videre med arbejdet, hvis der opstår problemer med jeres IT. Vores dygtige og erfarne IT supportere sidder klar ved telefonen og kan hurtigt løse jeres problemer på både Mac og PC. 

  Vi kan tilbyde faste lave timepriser der starter fra 350,- pr. support session, og stykker gerne et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud, på IT support sammen til din virksomhed.

  98% af kunderne er yderst tilfredse med deres samarbejde med it-r, og siger bl.a., at vi er effektive, professionelle og leverer stor afkast for pengene med vores IT support, og andre IT-løsninger. Du kan se referencer på nogle af vores kunder her. 

  Sådan kommer du videre med IT support

  Vi vil meget gerne fortælle om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med IT support. Ring til os på +45 7026 1617 for en uforpligtende snak om jeres muligheder. I kan også skrive til os pr. e-mail kontakt@it-r.dk.